ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΝΥΓΜΟΥΣ (DERMAPEN)

Η τεχνολογία dermapen αποτελεί μία καινοτόμο λύση για τα σημάδια της επιδερμίδας όπως οι ουλές, οι ρυτίδες και οι δυσχρωμίες. Πρόκειται για μία συσκευή που μοιάζει με μία μεγάλη πένα, σχεδιασμός που επιτρέπει μεγάλη άνεση κινήσεων και ακρίβεια στην στόχευση από τον γιατρό που χρησιμοποιεί το dermapen. Ένα από τα κυριότερα οφέλη του dermapen είναι ότι μπορεί να στοχεύσει κατευθείαν στο προβληματικό σημείο που χρήζει θεραπείας, είτε πρόκειται για ρυτίδα, είτε για ουλή, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς του δέρματος. Η κεφαλή του dermapen αποτελείται από απειροελάχιστα μικρές βελόνες οι οποίες δημιουργούν μικρές ακίδες στην επιδερμίδα. Το βάθος διείσδυσης του dermapen είναι ρυθμιζόμενο και μπορεί να φτάσει έως και τα 2 χιλιοστά στο εσωτερικό του δέρματος. Καθώς το δέρμα διανοίγεται από τις μικροσκοπικές βελόνες ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία ανάπλασης του οργανισμού και στην περιοχή παράγεται κολλαγόνο, ένα δομικό στοιχείο του δέρματος. Έτσι, μέσα από την διαδικασία της επούλωσης των μικροτραυματισμών που έχει προκαλέσει το dermapen, το δέρμα απαλλάσσεται και από τις παλαιότερες βλάβες του.

Το dermapen αποτελεί μία μη επεμβατική μέθοδο. Πραγματοποιείται στο ιατρείο με την χρήση απλής αναισθητικής κρέμας, η επάλειψη της οποία γίνεται μισή ώρα πριν από την θεραπεία. Το δέρμα μετά από την θεραπεία θα είναι ελαφρώς ερεθισμένο και η ερυθρότητα θα διαρκέσει για κάποιες ώρες έως και 2 ημέρες μετά την ολοκλήρωσή της. Οι μικρονυγμοί είναι μία θεραπεία που μπορεί να γίνει και μία μοναδική φορά. Για να διαπιστώσουμε ωστόσο τα πλήρη οφέλη της, αλλά και την αντιγηραντική της δράση συνίσταται να πραγματοποιείται ένας ορισμένος αριθμός συνεδριών, ανά κάποια διαστήματα. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται συνήθως σε απόσταση ενός περίπου μήνα μεταξύ τους.

 

TIPS

Χαρίστε απαλότητα και λάμψη στο ταλαιπωρημένο δέρμα σας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.Τον πρώτο καιρό μετά τις διακοπές καλό είναι να κάνετε derpamen  δύο φορές το μήνα, ενώ, καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, μία φορά ανά 2μηνο είναι αρκετή.      

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

 • ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ
 • ΛΑΜΨΗ
 • ΛΕΥΚΑΝΣΗ
 • ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΔΕΡΜΑ
 • ΛΙΠΟΛΥΣΗ
 • ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
 • ΣΥΣΦΙΞΗ

Μεσοθεραπεια σωματος

Η μεσοθεραπεία στο σώμα βοηθάει στη διάλυση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας. Ήπιες φαρμακευτικές ουσίες, ένζυμα, αλλά και παράγωγα σιδήρου, έρχονται στο προσκήνιο δίνοντας μας αποτελέσματα άμεσα που θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τεχνική. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες εφαρμογές. Η κυτταρίτιδα θεωρείται παθολογική κατάσταση και χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας.

Το υλικό εγχέεται με ειδική τεχνική η οποία ακολουθεί συγκεκριμένο πρωτόκολλοαπευθείας εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού με τη χρήση λεπτών, εύκαμπτων βελονών.

Είναι μια θεραπεία σχετικά ανώδυνη όπου μπορεί να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε ενόχληση με την χρήση αναισθητικής κρέμας. Μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί μια σχετική ερυθρότητα ή κάποιο ελαφρύ οίδημα τα οποία υποχωρούν πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε περιστατικού και τις αντιδράσεις του λιπώδους ιστού. Κατά μέσο όρο,υπολογίζονται 3-6 συνεδρίες ανά 20 μέρες.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την δεύτερη συνεδρία ενώ τα τελικά αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά

Έχετε ανεπιθύμητα ψωμάκια ή λίπος τοπικά σε μηρούς, κοιλιά ή διπλοσάγονο; Μια νέα επαναστατική ουσία εφαρμόζεται πλέον για σας απαλλάξει από την παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων που δεν φεύγει ούτε με γυμναστική ούτε με καλή διατροφή. Η ουσία-κλειδί ονομάζεται δεοξυχολικό οξύ ή ATX-101 και τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές μελέτες μας δείχνουν ότι πρόκειται για ένα υποσχόμενο υλικό στη σμίλευση σώματος και προσώπου. Ειδικότερα:ιακά.

Μεσοθεραπεια προσωπου

Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια απλή μέθοδος, σύντομη και εντελώς ανώδυνη, ιδιαίτερα αν προηγηθεί εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας

Η έγχυση των συστατικών γίνεται με πολύ λεπτές βελόνες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, για να μην υπάρχει σχεδόν καμία ενόχληση.

Το μείγμα των συστατικών που εγχύεται περιέχει:

 • Bιταμίνες όπως η Vitamin C και η Vitamin A που έχουν αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.
 • Υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση.
 • Μέταλλα και ιχνοστοιχεία για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.
 • Αμινοξέα που βοηθούν στη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η μέθοδος της μεσοθεραπείας εφαρμόζεται στο Πρόσωπο, στην Περιοχή γύρω από τα Μάτιαστον Λαιμό και το Ντεκολτέ.

5 Πράγματα για τη Μεσοθεραπεία προσώπου

 1. Η Μεσοθεραπεια προσώπου χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία της αφυδάτωσης, την αντιμετώπιση της θαμπάδας και την αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου. Για τους λόγους αυτούς είναι δημοφιλής ακόμα και σε νεαρά άτομα που θέλουν να προσφέρουν extra ενυδάτωση στο πρόσωπό τους αλλά και να καθυστερήσουν τη γήρανση.
 2. Τα συστατικά της μεσοθεραπείας εισφέρουν στην ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος και τη μείωση των λεπτών ρυτίδων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κινητοποιείται ο μηχανισμός που προκαλεί ενεργοποίηση των ινοβλαστών και αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης προσφέροντας ανανέωση, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

3. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι φυσικό, ενώ το θεραπευτικό πρωτόκολλο διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας.

 1. Δεν προκαλεί παρενέργειες και το δέρμα δεν απαιτεί ειδική φροντίδα μετά την εφαρμογή της θεραπείας και έτσι επιστρέφετε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
 2. Η βελτίωση στο πρόσωπο γίνεται ορατή από την πρώτη συνεδρία και το αποτέλεσμα της Μεσοθεραπείας διατηρείται για 2 έως 4 μήνες. Το επιθυμητό από αισθητικής πλευράς αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πλήρως μετά από 4 με 6 συνεδρίες καθώς η θεραπευτική μέθοδος δρα αθροιστικά γι αυτό συστήνεται να πραγματοποιείται κάθε 15 με 20 ημέρες. Μόλις περάσουν 3 μήνες από την έναρξη των θεραπειών, οι συνεδρίες εισέρχονται σε στάδιο συντήρησης και γίνονται κάθε 2 έως 6 μήνες, με σκοπό τη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης και ενυδάτωσης όπως θεραπεία με υαλουρονικό ή βοτουλινική τοξίνη.

Share This