Η δίαιτα δεν είναι τιμωρία ούτε βασανιστήρια

Η πρώτη μέρα της δίαιτας
27 Μαΐου 2020
Lipolys-κρουστικά κύματα
1 Ιουνίου 2020

Η δίαιτα δεν είναι τιμωρία ούτε βασανιστήρια

Ξεκινήσατε πολλές φορές δίαιτα ,και ίσως πετύχατε τον στόχο σας ,ίσως πάλι μετά από λίγο ξαναβάλατε τα κιλά που χάσατε .
Δοκιμάσατε όλες τις δίαιτες που διαβάσατε η που σας πρότειναν … και πάλι ξανά .
Όμως δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε , γιατί το να αναγνωρίσετε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας αλλά ταυτόχρονα τον θέλετε και ποιο υγιή ,άρα πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες ,είναι ένα πρώτο βασικό βήμα.
Αποτυχημένες προσπάθειες έχουμε για πολλά όνειρα και φιλοδοξίες δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παραπατάμε.
Αυτό που προτείνω ,ξεκινώντας μια δίαιτα με βελονισμό στο Ιατρειο ,είναι να δούμε μαζί τις συναντήσεις μας σαν μια αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες που έρχεται σταδιακά και για να μείνει στην ζωή σας για πάντα.
Είναι ένας δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε με υπομονή και συνέπεια για το καλό της υγείας σας ,και της αυτοπεποίθησης σας .
Είναι ένας δρόμος που δεν πρέπει να σκέφτεστε πότε θα τελειώσει και πόσο βασανιστικός είναι , δεν είναι τιμωρία επειδή βάλατε βάρος. Είναι μια καινούργια επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα και που αξίζει να προσπαθήσετε για αυτήν.
Ο βελονισμός θα σας προσφέρει εκτός από την μείωση της όρεξης και της επιθυμίας για γλυκά , και την ηρεμία και την αισιοδοξία να πετύχετε τον στόχο σας.
Ο βελονισμός θα σας κάνει να νιώσετε πιο δυνατές και εγκρατείς απέναντι στον πειρασμό !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This