διαλογισμός και δίαιτα

Μετά την καραντίνα
23 Απριλίου 2020
Κυτταρίτιδα και μεσοθεραπεία
29 Απριλίου 2020

διαλογισμός και δίαιτα

Αποδεδειγμένο ότι το αυξημένο στρες δεν βοηθάει καθόλου στην απώλεια βάρους το αντίθετο. Ωστόσο είναι εύκολο να συνιστάς, ως γιατρός, την απομάκρυνση του ασθενούς από ότι τον αγχώνει αλλά τελικά εξαιρετικά δύσκολο στην πράξη .Οι εργασιακές και οικογενειακές απαιτήσεις δεν θα εξαφανιστούν μαγικά.
Υπάρχει η λανθασμένη τεχνική, του κάθομαι το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση ,δεν μιλάω…ούτε καν στον εαυτό μου για ότι με κουράζει ,πόσο μάλλον για το τι θα με ευχαριστούσε πραγματικά , και δεν κάνω τίποτα. Πόσο λάθος να θεωρούμε ότι οι στιγμές χαλάρωσης που μας απομένουν είναι μπροστά στην οθόνη και μόνο.
Ευτυχώς λοιπόν ,όλο και περισσότεροι άνθρωποι , δοκιμάζουν, πειραματίζονται με τεχνικές όπως ο διαλογισμός, το μασάζ κτλ.
Στο ιατρείο βελονισμού προτείνουμε λοιπόν ,και ασκούμε αν χρειαστεί τον διαλογισμό κατά την διάρκεια της συνεδρίας αδυνατίσματος.
Τέλος , μαζί με τον βελονισμό και τον διαλογισμό, για την ακόμα μεγαλύτερη έκκριση ενδορφινών και μείωσης στρες , προτείνεται η σωματική άσκηση και η γενικότερη φροντίδα του εσωτερικού και του εξωτερικού μας εαυτού.
Σας προκαλώ να ακούσετε τον εωτερικό σας εαυτό…κάτι σίγουρα προσπαθεί να σας πεί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This