γιατί να κάνω βελονισμό?

Βελονισμός και εξωσωματική γονιμοποίηση
23 Απριλίου 2021

γιατί να κάνω βελονισμό?

Θα ξεκινήσω πολύ απλά λέγοντας ,γιατί να μην προτιμήσω μια μέθοδο που δεν έχει παρενέργειες και ανεπιθύμητες ενέργειες .

1)Θεωρώ ότι είναι κρίμα οταν θέλουμε να χάσουμε βάρος , να διακόψουμε το κάπνισμα η νιώθουμε πόνο , να έχουμε ως πρώτη επιλογή το να καταναλώσουμε φάρμακα η άλλα χημικά σκευάσματα των οποιων δεν γνωρίζουμε τις παρενέργειες και τις μακροχρόνιες συνέπειες στον οργανισμό μας, αλλά ταυτόχρονα να λέμε ότι δεν δοκιμάζουμε τον βελονισμό διότι έχουμε φόβο για τις βελόνες !

Επίσης ο βελονισμός πολλές φορές , στην αντιμετώπιση του πόνου, χρησιμοποιείται συνδυαστικά με την θεραπεία που μας δίνεται απο τον γιατρό μας ,μειώνοντας την δόση των φαρμάκων, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα το βέλτιστο αποτέλεσμα.

2)Με την βοήθεια του ιατρου βελονιστή καταφέρνουμε να χάσουμε τα κιλά που μας ενοχλούν, και παράλληλα εκπαιδευόμαστε στο να γράφουμε και να παρατηρούμε τις διατροφικές μας επιλογές, να προσέχουμε τις ετικέτες τροφίμων ,με απότερο σκοπό την διατήρηση του βάρους μετά την λήξη των συνεδριών.

Επίσης , ο βελονισμός ,δεν είναι απαραίτητα μια μέθοδος, που σας επιβάλλει μια “σκληρή” διατροφή .Ο στόχος είναι η απώλεια βάρους αλλά και η εκπαίδευση του ατόμου σε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής με καλύτερες διατροφικές συνήθειες, και σίγουρα λιγότερη ζάχαρη!!

Ολα προσαρμόζονται με βάση τις ανάγκες του ατόμου, ακόμα και τα πρωτόκολλα τοποθέτησης των βελονών προσαρμόζονται αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Τέλος ο βελονισμός μειώνει την όρεξη και αυξάνει το αίσθημα κορεσμού,άρα μειώνουμε τις μερίδες, ενισχύει την θέληση καιτην αυτοπεποίθηση.

Γιατί λοιπόν να μην κάνω βελονισμό?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This