Βελονισμός και εξωσωματική γονιμοποίηση

Βάλτε πρόγραμμα ακόμα και στις ατασθαλίες σας
8 Φεβρουαρίου 2021
Βελονισμός και εξωσωματική γονιμοποίηση
23 Απριλίου 2021

Βελονισμός και εξωσωματική γονιμοποίηση

Η κινεζική ιατρική με τη βοήθεια των υπέροχων σημείων που μας προσφέρει να Χρησιμοποιήσουμε ,μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τη γυναίκα που θα υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση με πολλούς τρόπους ταυτόχρονα. Έτσι σε μία συνεδρία βελονισμού προσπαθούμε να επιτύχουμε ενίσχυση της ροής του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα, να ρυθμίσουμε τις ορμόνες, αλλά και ταυτόχρονα να ανακουφίσουμε από το άγχος της εξωσωματικής .
Ο βελονισμός μπορεί να ξεκινήσει ένα με δύο κύκλους εμμήνου ρύσεως πριν την έναρξη της εξωσωματικής, Κατά τη διάρκεια της εξωσωματικής και αμέσως μετά από την εμβρυομεταφορά. Είναι απαραίτητες τουλάχιστον 12 συνεδρίες διάρκειας μισής ώρας όπου τοποθετούνται περίπου 15 με 20 στην κοιλιακή χώρα και στο υπόλοιπο σώμα. Παράλληλα χρησιμοποιείται και ηλεκτροβελονισμόςΟ βελονισμός χρησιμοποιείται πλέον σε πολλές χώρες και ωτοβελονισμός.

Ο βελονισμός χρησιμοποιείται πλέον σε πολλές χώρες διότι μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί αποδεικνύουν ότι βοηθάει στο να αυξήσουμε τα ποσοστά επιτυχίας στις εξωσωματικές αλλά και να βελτιώσουμε την υπογονιμότητα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε Τις συνεδρίες του βελονισμού οπότε νιώσετε έτοιμη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This